tureluur.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hoe laat is het?
Laatste artikelen
Een boekenkastje met boekjes, workshop van Jane Harrop.
 
Groetjes, Chris
 
Lees meer...
 
Het tuinbankje maakten we met Debby tijdens een workshop van de OLMC en de boekjes zijn van Tineke.
 
Groetjes, Chris
Lees meer...
 
Ik heb gisteren een Cyclamen gemaakt, een workshoppakketje van Georgina Steeds van The Miniature Garden.
 
Groetjes, Chris
Lees meer...
Deze week hadden we nog een weekje vrij en maakte ik een What-Not (een Engels meubeltje uit de 19e eeuw, gebaseerd op de Franse etagière) van een workshoppakketje van Jane Harrop. Het pakketje bestond uit stukjes hout, karton, kraaltjes, stofjes etc. en je moest het verder helemaal zelf schuren en alles in elkaar lijmen, heel leuk om te doen!
 
Groetjes, Chris
 
Lees meer...
 
De afgelopen week ben ik bezig geweest aan deze picknickmand. De mand is natuurlijk nog niet klaar maar ik wilde 'm toch vast laten zien! Krin, herken je de riemen er omheen, die zijn van de suede koordjes gemaakt!
 
Groetjes, Chris
 
Lees meer...
Tijdens de vakantie had ik een paar workshoppakketjes meegenomen om samen met een van mijn Engelse vrienden wat te knutselen. We maakten allebei een Orchidee, helaas heb ik hem verder niet enthousiast voor het mini-en kunnen maken  maar heeft hij wel beloofd een bedje voor mij te gaan bekleden of een dekentje te quilten. Lief hè!
 
Groetjes, Chris
 
Lees meer...
Als beloofd wat fotootjes van mijn aankopen bij Maple Street in Engeland, tijdens de vakantie.
 
Groetjes, Chris
 
 
 
 
Lees meer...
Nadat ik het keukenkijkkastje af had, was het tijd om aan mijn grote poppenhuis te beginnen. Vond ik. Het stond al eventjes naast mijn bureau, netjes in elkaar gezet maar verder nog helemaal leeg en kaal. Alleen, ik kon maar niet bedenken waar ik moest beginnen.... Met een beetje hulp van Roelie, die dat getob al een tijdje aangehoord had, ben ik vorige week niet aan mijn huis begonnen maar aan een kleiner beter te behappen projectje. We gaan het dus langzaam opbouwen! Ik kocht hiervoor Mary's Shop van Euromini's. Op bijgaande foto's zie je het voorbeeld en de binnenkant zoals deze er bij mij nu uitziet. Er is dus eigenlijk nog niet zo veel te laten zien maar het begin is er weer!
 
Groetjes, Chris
 
 
Lees meer...
 
Vandaag ben ik voor de eerste keer naar de beurs in Arnhem geweest. Dit weekend ging de zomertijd in, we versliepen ons ook nog en het was slecht weer onderweg; we kwamen dus pas om 13 uur aan bij de Rijnhal. Gelukkig heb ik alle stands bezocht die ik wilde en heb ik heel wat leuke dingetjes gekocht.
 
 
Twee pakketjes van The Fairy Tailor, drie kwasten van Diana Meyboom, een poppenhuisje en meubeltjes 1:144 bij Into Scales, een kleed bij Unicorna, een popje van Hennie Staring, wat glaswerk, schijfjes en mesjes van Angie Scarr en het Duitse tijdschrift 1zu12.
 
Groetjes, Chris
 
Lees meer...
 In 1990 werd er op de Engelse televisie een serie uitgezonden over een Engels gezin met 4 van hun 5 kinderen dat een tijdje gaat wonen en leven alsof het 1900 is. Dit gaf een heel leuk beeld van het Engelse huis(houden) van die tijd en er is ook een mooie en informatieve web site van gemaakt: The 1900 House.
 
Groetjes, Chris 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl