tureluur.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hoe laat is het?
Mijn winkel, gaat niet zoals gepland...
Ik ben deze week begonnen met het schilderen van de winkel die mijn 'shadowbox' gaat worden en dat viel een beetje tegen. Op sommige plaatsen is te veel lijm gebruikt (daar dekt de verf dus moeilijk) en op andere plekken te weinig (daar lieten dus wat plankjes en latjes los) ook ontdekte ik wat kieren. Inmiddels heb ik het in de grondverf gezet maar dat is niet zo best gelukt, zie de foto voor het resultaat. Het groen dat je op sommige plekken eronder ziet, is acrylverf. Ik dacht daar wel mee te kunnen beginnen maar dat werd helemaal niets, inschattingsfout denk ik. Volgens mij was de grondverf te dun want op deze manier moeten er wel 3 of 4 lagen op. Vandaag ga ik het nog eens proberen met een ander soort grondverf. Hieronder een foto van het interieur zoals het er nu uit ziet, ik hou de moed er in hoor!
   Maar ik heb ook wel wat leuks te melden...! Ik heb deze week wat leuke spulletjes gekocht voor je-weet-maar-nooit... (dat wil bij mij zeggen: niet nodig maar wel leuk, hahaha). Een Jan Klaassen en Katrijn en een schattig vestje!
 
 

Reacties

minifantasy op 31-12-2007 13:59
Balen is dat he als het verven niet wil zoals je in je hoofd had (ik weet er alles van lol)
Maar uiteindelijk komt het toch wel goed hoor.
Je emo aankopen zijn erg mooi, vooral Jan Klaassen en Katrijn vind ik heel mooi.
Gewoon even lekker doorschilderen en dan hebben ze straks een prachtig plaatsje in de winkel.
 
 
Groetjes van Jolande
prinsessofie op 31-12-2007 14:02
Kijk, de eerste dingen staan/hangen al..;-) Erg leuk. En de groene kleur vind ik erg mooi.. Ik heb je een mailtje gestuurd..
 
Groetjes Roelie
westzijde op 31-12-2007 14:30
Hoi Chris, wat een leuke spulletjes heb jij gekocht, schaatig die Jan-Klaassen en Katrijn, ik vraag mij af wat er in de winkel gaat komen????
 
Groetjes, Karin.
minispul op 31-12-2007 14:47
als grondverf gebruik ik altijd die acryl bussen van de action ... ideaal spul ... goedkoop en dekkend ... volgens mij gebruik jij dat ook roelie toch ??? meende ik eens te lezen ...
kan je de kieren niet dichten door er een klein plintje op te zetten???(balsa-snijder ) t ziet er top uit chris ... en dat vestje ... erg mooi !
gr Edward
Wil op 31-12-2007 15:25
Wat zijn ze leuk Jan en Katrijn, en het vestje is moooooooi.
Mooie kleur voor de winkel, komt best wel goed.
groetjes Wil
prinsessofie op 31-12-2007 15:41
Klopt Edward, ideaal die bussen. Na de grondverf gebruik ik meestal hoogglans 1:1 verf en het lukt nog wel eens om kiertjes daarmee dicht te krijgen of eerst wat lakplamuur. Maar als de kast gevuld is zie je waarschijnlijk geen kiertjes meer.
Succes Chris!!!
 
Roelie
 
 
jasminasnoussi op 31-12-2007 18:57
Ik vind het heel mooi,heb je ook een patroon van die kast?En die Jan en Katrijn,wat leuk.Ga vooral zo door,groetjes Tonny.
inemini op 31-12-2007 19:13
Ach gossie Chris, dat zat dus niet mee! Maar het komt vast goed, volgend jaar is het klaar, wedden? Maar je aankopen zijn een goede troost toch, leuk zijn ze.
groetjes, Kootje
poppenhuiskladblog op 01-01-2008 23:50
Die kast moet ook gewoon vol en dan zie je niets meer .... toch? En waar vindt je dan zomaar een jan klaassen en een katrijn vraag ik me af?
tureluur op 02-01-2008 06:47
Inmiddels heb ik hulp gekregen en is mijn kast helemaal geschuurd en klaar om opnieuw in (goede) grondverf of acrylverf (van Action, ga vandaag kijken) te zetten. Roelie en Edward, bedankt voor deadviezen!
 
Karin, ik ga er voorlopig van alles in zetten dat ik de afgelopen twee jaar gekocht, verzameld of gekregenheb. Dat ligt nu maar in dozen en niemand die al die mooie dingen ziet totik er eindelijk eenbestemming voor heb bedacht.
 
Tonny, het is eenkant en klaar winkelinterieur. Zoals je het ziet op de foto is het ook één geheel, het zijn geen losse onderdelen en dit maakt het ook heel lastig verven (en schuren).
 
Marmod,ik kocht ze bij (hoe kan het ook anders) De Kleine Poppenkast in Rijswijk.
 
Groetjes, Chris
jody op 03-01-2008 18:48
Wat schattig die poppenkastpopjes en dat vestje.
Maar je winkel ziet er ook goed uit hoor en van lijmknoeierij zie ik niets!
Als je het schuurt en verft zie je dat toch ook niet meer?
Succes hoor, groetjes Jody.
ria op 03-01-2008 22:47
vergeet je niet om alle kanten te verven anders klapt je hele kast uit elkaar, dus voor kant en achterkant allemaal in de verf zetten hoor succes gr ria 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl