tureluur.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hoe laat is het?
Aankopen en... een cadeautje
Als beloofd mijn aankopen bij MiniWonders en... een cadeautje. Gisteren ontving ik bij de post een minicadeautje en een heel leuk briefje daarbij. Jolande maakte voor mij een boeket zwarte rozen, heel erg lief! Ik heb geprobeerd het goed op de foto te zetten, de blaadjes van de rozen zijn nog ingevouwen voor het vervoer en dat laat ik even zo omdat ik ze voorlopig in het doosje wil bewaren. Nogmaals heel erg bedankt Jolande, ze krijgen een heel mooi plekje!
 
Weet iemand trouwens wat Lasurlack precies is, dit heb je nodig bij het bewerken van Mini Mundus meubeltjes. De pakketjes van Houseworks meubeltjes zijn trouwens enorm afgeprijst omdat deze firma er mee stopt!
 
Groetjes, Chris
 
 

Reacties

prinsessofie op 05-01-2008 12:51
Wat een mooie aankopen Chris!! en leuk dat bosje bloemen!! die ga je toch wel in de kast zetten!! niet in een doosje...;-((
 
Groetjes Roelie
 
 
wilma op 05-01-2008 13:00
zou het lazuurlak kunnen zijn? valkenbos verkoopt het in ieder geval en misshien is er wel een alternatief?
leuke spulletjes gekocht en jolande heeft prachtige rozen voor je gemaakt!
wilma
poppenhuiskladblog op 05-01-2008 13:05
Leuk die meubelpakketjes, is leuk werk ook. Lazuurlak is zover ik weet een lak op waterbasis.
En de rozen, ja die zijn super!!!
minispul op 05-01-2008 13:23
leuke aankopen chris daar kan je wel wat mee ...
lasurlack is gewoon lak op waterbasis (in vele merken te krijgen) maar de bekenste althans onder houtbewerkers is clou ... dit word veelal gebruikt bij meubelrestauratie maar ook door gitaarbouwers en natuurlijk klokkenmakers ... clou is wel perfect hoor!!
er waren destijds ook van die sets van moest je eerst lakken en dan kon je met een kammetje een soort van houtnerf maken ... 
enfin er zijn zoveel lakken ... ik zelf gebruik altijd chestnut ,rustin,clou of de gewone huismerk lakken .... maak altijd eerst een lakstaal en dan beoordeel ik of ik het goed vind (vaak ook niet) LOL
gr Edward
inemini op 05-01-2008 13:30
Mooie spullen Chris, en een prachtige bos rozen! Dus Houseworks stopt ermee? Die bestaan al zó lang. Dat betekent dus ook einde profiellatjes, ramen, deurene.d.
groetjes, Kootje
minispul op 05-01-2008 14:33
nou denk dat ik maar eens een produktielijntje ga starten dan LOL
gr Edward
jody op 05-01-2008 16:07
Wat leuk van Jolande en wat een mooie spulletjes.
Die lantarenpaal vind ik héél erg mooi!
Groetjes Jody.
tureluur op 05-01-2008 19:23
Bedankt voor de tips, die lazuurlak ga ik wel vinden. De lantaarnpaal is ook mooi, Jody, maar ik had er helemaal geen erg in dat er geen lampjes in zitten, stom hè, dat moet ik nu nog op zien te lossen! En jammer dat de foto's van de rozen niet beter is gelukt, in het echt zijn ze zoveel mooier!
 
Groetjes, Chris
Gerda op 05-01-2008 21:17
jammer, ik vind geen houseworks op hun site
margrietvanderzee op 06-01-2008 11:20
Prachtige rozen Chris!!! Je bent maar verwend door Jolande
 
Ik ben in de kerstvakantie ook naar Miniwonders geweest, maar die leuke lantaarnpaal heb ik gemist Jammer dat er geen lampjes in zitten, maar daar bedenk je vast wel wat op!!!
 
Zijn die meubelpakketjes wel van Houseworks???? Er staat House of Miniatures op!!! Ik heb ze een paar jaar terug bij Karweipost gekocht en toen zeiden ze ook dat ze niet meer werden geleverd, maar Houseworks spullen zijn er nog steeds!!!
 
Groetjes, Margriet
Chris op 06-01-2008 13:42
Margriet, je hebt gelijk! Er staat inderdaad The House of Miniatures op de doosjes en omdat er bij Miniwonders werd gezegd dat de artikelen van Houseworks uitlopend zijn, en de meubelpakketjes flink waren afgeprijsd, heb ik geconcludeerd dat de meubelpakketjes ook van Houseworks waren maar met een andere naam. The House of Miniatures is een Amerikaanse firma en bestaat nog steeds (heb even opgezocht: www.houseofminiatures.info). Ik heb ook op Houseworks gezocht, kan geen web site van hen vinden maar in Amerika wordt het nog volop aangeboden.
 
En de lantaarn, Margriet, is gewoon van Euromini's!
 
Groetjes, Chris
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl