tureluur.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hoe laat is het?
Een award van Edward
De afgelopen week heb ik regelmatig berichtjes over het ontvangen en weggeven van de 'You Make My Day' award gelezen maar nooit gedacht dat ik hem zelf ook zou kunnen krijgen. En toch is het gebeurd, vrijdag kreeg ik de award van Edward met prachtige woorden erbij.
 
Ik ben er blij mee, zo kort bezig met deze hobby en nog niet eens zo fanatiek als het gaat om de productiecijfers! Maar wel heel intensief met lezen en schrijven, verzamelen van tips en ideeën, stellen van vragen om daar weer van te leren en te proberen de dingen die ik inmiddels weet, te delen met anderen. Dat laatste, delen met anderen, is misschien wel het belangrijkste. Ik vind het zo leuk dit allemaal (en meer) met jullie te delen. Ook heb ik op dit moment veel plezier aan het opzetten van de On Line Mini Club en organiseren van onze eerste workshop met Roelie. Ik ben er ook blij mee dat ik de award juist van Edward krijg, zijn opbouwende kritiek en lovende woorden bij bijna ieder berichtje dat op het Kladblog verschijnt vind ik echt heel bijzonder.
 
Mijn man vroeg net: "wat ben je aan het doen?" en ik grapte terug "ik schrijf mijn dankwoord'. En daar lijkt het wel op en is het waarschijnlijk ook. Toch stop ik er maar mee, ik heb 10 awards uit te delen!
 
Groetjes van Chris
 
Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.

Reacties

lotjespoppenhuis op 20-01-2008 13:41
Wat leuk Chris en je hebt hem verdiend.
Het is toch heerlijk om je hobby met andere te delen en dan zo'n groot compliment te krijgen, geniet ervan,
 
Groetjes sylvia
marjabalvers op 20-01-2008 14:23
leuk chris...........heel erg verdient hoor............
zeker nu je het zo druk hebt en krijgt met het nieuwe clubhuis!
groetjes marja balvers
sophia op 20-01-2008 15:31
Hoi Chris, helemaal verdiend hoor, leuk he dat het zo gewaardeerd wordt wat je hier doet ,
groetjes, Sophia
minispul op 20-01-2008 16:33
chris ... geen dank ... ik moet er zelf nog 5 weggeven ik doe er elke dag 1 LOL ... ik denk dat straks toch iedereen eentje heeft ...en dat mag wat mij betreft ook ... ik vind dat een ieder vooral hier maar ook wel wat buiten het kladblog een award verdienen ...ieder die zo op z'n eigen manier zijn of haar ding maakt en doet ...heerlijk toch .... net als kootje al zei in haar interview met son ... dat doet de dagelijkse sores en ellende vergeten ... nogmaals je hebt m verdiend!
gr Edward
minifantasy op 20-01-2008 17:09
Chris ook jij hebt hem verdiend!
 
Leuk he dat we er allemaal zo blij mee zijn, het lijken de Oscars wel, kompleet met dankwoord :-)
 
Tjonge Edward kijk je uit dat je niet overspannen raakt; iedere dag 1 award weggeven...ROFLOL
 
Groetjes van Jolande
minispul op 20-01-2008 17:46
haha jolande da's ook handigheid hoor ... hoop dat iedereen begint te geven dan is de keus voor mij niet meer zo moeilijk LOL
gr edward
freubels op 20-01-2008 20:55
Chris, ook jij gefeliciteerd met je award.
 
christa.
inemini op 21-01-2008 10:19
Dubbel en dwars verdiend Chris! Zo leuk dat jij je ook zo inzet en nu weer met de Online Mini Club!
groetjes, Kootje
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl