tureluur.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Hoe laat is het?
Zo vind je nog eens wat
Nu mijn keukenkijkkastje klaar is kan ik eindelijk met mijn grote poppenhuis beginnen. Maar ik weet niet waar te beginnen en ben er ook nog niet uit welke stijl precies, wat voor kamers enzovoort, enzovoort. Dus nu ben ik aan het 'studeren' zoals Roelie dat noemt en dat houdt in: rondkijken op internet, boeken en tijdschriften. Ook leuk maar het schiet niet op met mijn poppenhuis op deze manier.
 
Om een lang verhaal kort te maken, ik vind net per ongeluk toch zo'n leuke site met allerlei workshops die wil ik even met jullie delen: The Art of Dollhouse Miniatures. Er hoort ook een web log en een Ezine bij waarop je je kunt abonneren.
 
O ja, ik ben nu aan het zoeken naar een voorbeeld van een mooi ouderwets (18e, 19e eeuw) bed dat opgemaakt is met veel wit, kant en tierelantijnen.... en heb het nog niet gevonden. Hebben jullie zoiets wel eens ergens gezien?
 
Groetjes van Chris

Reacties

freubels op 17-03-2008 22:33
Kijk hier eens, stond op het forum.
 
en nog een
 
christa.
tureluur op 17-03-2008 22:49
Christa, geweldig, precies wat ik in gedachten had (heb je dat witte hemelbed gezien). Dank je wel voor je snelle reactie!
 
Groetjes, Chris
Nicole op 18-03-2008 07:40
Ha die Chris,
Uit ervaring kan ik je melden dat dat proces van 'studeren' heel erg lang kan duren en dat je allemaal dingen tegen gaat komen die je ook wil maken. . . . ..
Ik vind je keuken erg inspirerend, misschien wel zo inspirerend dat ik mijn keuken ga afmaken en dan zo langzaam naar boven werk. 
Dank trouwens voor de leuke sites, Christa ook!
Groet en een prettige dag,
Nicole 
jody op 18-03-2008 10:42
Deze heb ik eerdre ook eens in het tijdschrift gezet, is ook mooi!
 
 
Verdermoet er nog een mooie link met bedden staan opChrista's startpagina, dat weet ik zeker, weet alleen niet zo gauw welke het is.
 
Succes, groetjes Jody.
acknim op 18-03-2008 13:00
Wat een geweldige link stuur je door! dank je wel.
 
groetjes 
Krin op 18-03-2008 13:12
Mooie link.
 
groetjes, Krin 
minifantasy op 18-03-2008 19:07
Chris ik zeg altijd dat het denken de meeste tijd kost. Ik heb langer nagedacht over de Wegisweg dan dat ik er aan gewerkt heb :-)
Gewoon lekker verder denken, zoeken, inspiratie opdoen en dan ineens...dan weet je het gewoon.
 
Groetjes van Jolande
inemini op 18-03-2008 19:50
Ja, moeilijk is dat Chris! Ik spreek uit ervaring hoor, soms weet ik van gekkigheid niet waar te beginnen. Zelf ben ik eerst mijn hele huis aan het afwerken voordat ik aan de inrichting ga beginnen, dat was voor mij een goede manier maar je kunt natuurlijk ook kamer voor kamer aanpakken. Maar als je nog niet uit de stijl bent, wordt het misschien nog moeilijker. Ach, en dat het niet opschiet op die manier is toch niet zo erg? Kijken en zoeken is toch ook leuk, en opeens kom je dan vast iets tegen waarbij je denkt "dat is het". Dus gewoon lekker verder "studeren"! Mooie link gaf je trouwens door, bedankt.
groetjes, Kootje
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl